S&T Tavor - bože
top of page

S&T Tavor - bože

Jak se to říká? Viděl jsem hada chcát, blejt koně v barvách francozské trikolóry, žábu jsem viděl bušit pěstí do skály... dokonce i stíhačku jsem viděl couvat a taky Famase jsem viděl od CyberGunu, ale rozebranýho Tavora do šroubku, to jsem ještě neviděl. Když Vám přijde kvér celý, tak víte co a jak, jak ho rozebrat. Když vám přijde atypciké kvér celý, tak sledujete, co kde je, co kde drží co a jak to vypadá, kam to patří a postup, jak to rozebrat. Ale do pr... když vám přijde kvér, který jste nikdy nedělali, v krabici, kde šroubky, selektory a vše kovový je v pytlíčku, tělo na dvě půlky jako u kreténskýho Famase, pak Mechabox, který naštěstí byl v celku, ale koukají na vás 4 pružinky na stěně, táhla, urvaná kabeláž, no do <>. To byla taková jebečka to pochopit, ty principy selektoru a safe modu a co kde drží, kord když to někdo dělal po lobotomii a nejspíše s pěknou řádkou drog v sobě. Musel jsem si na to pozvat přítele na telefonu, aby přijel, protože tohle nebylo občas pro dvě ruce, ani pro tu třetí co mám, vyloženě pro čtyři ruce a krucifix pod stropem. Bože. Ale dobrý, jako nejsem si jistý jak dlouho ten kvér pojede, protože to je fakt peklo to tělo, osa, spoušť, no to je jedno. Složený to je, jak nejlépe jsme dovedli a budeme se modlit dále.


Mínusy:

rozložený tělo na molekuly slabý motor vypodložení kol vzduchárna plast píst pružina hlava pístu tryska


Plusy:

přepodloženo výměna vzduchárny hop guma jiný motor oprava kabeláže T-Dean složený tělo složený tělo! složený tělo říkám!!


Výsledný výkon je 136m/s a dává cca 1,8J. Heureká. Jelikož je to Tavor, tak letím se podívat na Zeď nářků a vyslovit tam pár vět.



30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

JG AUG A3

bottom of page