Skoro full upgrade a hlavně paint job
top of page

Skoro full upgrade a hlavně paint job


Tak jeden opravdu Toxický kvér prakticky se vším všudy, jak by řekl prozaik. Se k nám zase jendou dostal kvér od Specna Arms s požadavkem, překopat od základu, co bude potřeba a tak, aby to vydrželo. Nešel jsem do toho komplet, některý věci jsou fakt v pohodě a není je potřeba měnit, takže jak jsem řekl, skoro full up. Jeden z pořadavků byl, aby to dávalo od cca 140-150m/s a jelikož byl nějaký rozpočet, tak jsme vyměnili tu nejdůležitější věc a to mechabox. Takže mechabox, rovnou i komoru od MAXX pro SA, vzduchárnu, motor atd. a v neposlední řadě hlavně kamufláž. Jinak abych dodržel svůj koncept reality, tak SA mech do SA těla nesedí na 100% . Zadní otvor na čep je trochu jinde, ale jinak skoro sedí, jak osa, tak ostatní piny. Asparts vzduchárna měla vakl, takže jsem vyráběl ještě vymezovací podložku hlavy válce. Vše se mi jinak podařilo hodit dohromady a jelikož to má i nějaký odpovídající výkon, tak jsem spokojený a majitel taky a to je podstatný.


- asi nemá smysl psát, když je to prakticky vše jinak


+ výměna mechaboxu + přepodložení kol + výměna válce + výměna hlavy válce + vymezovák + výměna trysky + výměna hlavy pístu + výměna pístu + výměna komory + výměna hop up gumičky + výměna motoru + kamufláž


Výsledný výkon jsem testoval na pružině SP130 a dostal jsem z toho 155m/s což je přesně 2,4J. Takový výkon se používat nebude a majitel již má obstaranou celou škálu pružin na úpravu výkonu do lesa pod limit a do arén do limitu. Tak lovu zdar!





35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

JG AUG A3

bottom of page